Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

Vita Liberata itseruskettavat TOP 4

Vita Liberata on kiistämättä parhaita itseruskettavien tuotteiden valmistajia. Tähän artikkeliin on valittu esiteltäväksi Vita Liberatan Best of the Best -tuotteet, joilla kauniin ja hehkuvan rusketuksen loihtiminen onnistuu helposti niin vasta-alkajilta kuin pidempään itseruskettavia tuotteita käyttäneiltä. Mukana on itseruskettava kasvoille, itseruskettava vartalolle, pitkään kestävän rusketuksen antava itseruskettava vaahto ja sekä kasvoille että vartalolle hyvin sopiva ja hoitava itseruskettava tuote.

Parhaat Vita Liberata itseruskettavat juuri nyt

 • Kolme sävyä: Light, Medium ja Dark
 • Koko: 30 ml
 • Beauty Blur™ -teknologia
4.7/5

Raikkaan heleä iho ja luonnollista hehkua kasvoille! Näiden lisäksi Vita Liberatan Beauty Blur™ -teknologialla varustettu kasvovoide häivyttää ihon pieniä virheitä. Lopputuloksena on virheetön, säteilevä iho, joka näyttää siltä kuin olisi juuri palannut lomamatkalta. Tämä ainutlaatuinen itseruskettava hyödyntää sertifioituja orgaanisia raaka-aineita, jotka myös kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti.

Tämä ihoa heleyttävä itseruskettava sopii täydellisesti käytettäväksi sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Sen voi siis helposti muokata jokaisen päivän tarpeisiin. Vita Liberata Beauty Blur levittyy hyvin, liukuu iholle kevyesti ja se on helppo häivyttää ja saavuttaa luonnollisen näköinen lopputulos. Päivettyneen ulkonäön lisäksi iho saa intensiivistä kosteutusta.

Beauty Blurin ansiosta voi unohtaa perinteiset itseruskettavat, joita on hankala levittää ja jotka saattavat jättää epätasaisen lopputuloksen. Vita Liberata Beauty Blur™ tekee ihonhoitorutiinista yksinkertaisemman kuin koskaan ennen.

Kokemuksia Vita Liberata Beauty Blur -voiteesta

“Voiteen koostumus on sellainen, että sen on todella helppo sekoittaa meikkivoiteeseen ja levittää joko sormilla tai siveltimellä. En ehkä kerrostaisi tätä hirveän monien muiden tuotteiden kanssa ettei ala rullaantumaan iholta. Medium -sävy antaa ihanan ruskettuneen lookin. Olen laittanut voiteen päälle aurinkovoidetta ja lopputulos on silti ollut hyvä ja kestänyt hyvännäköisenä yli kahdeksan tuntia. Iho näyttää terveeltä ja tasaiselta. Plussaa siitä, että Beauty Blur on hajusteeton. Aivan mahtava itseruskettava kesää vasten!”

 • Kolme sävyä: Light, Medium ja Dark
 • Koko: 100 ml
 • Beauty Blur™ -teknologia
4.5/5

Kaunis rusketus välittömästi? Kuvaukset Vita Liberata Body Blur -itseruskettavasta voiteesta ovat ylistäneet sen kykyä saada aikaan täydellinen päivettynyt ja virheetön iho helposti. Tämä käytännöllinen vartalomeikki on osoittautunut todelliseksi ihonhoidolliseksi helmeksi. Sen kosteuttava ja epätasaisuuksia häivyttävä koostumus heijastaa valoa, jolloin iho saa upean hehkun.

Levittäminen on helppoa, ja voiteen lopputulos on välitön sekä tasainen. Body Bluria voi levittää huoletta ilman pelkoa kerrostumista tai epätasaisesta lopputuloksesta, sillä se on vaivattomasti pois pestävissä jokaisen suihkukerran yhteydessä. Mikäli haluat pitää päivetyksen pidempään, voide kuitenkin pysyy iholla, kun sitä ei pestä saippuan kanssa ja hankaa liian voimakkaasti.

Erityisesti Vita Liberata Body Blur Body Makeup on osoittautunut loistavaksi valinnaksi jalkoihin. Se luo sileän, tasaisen ja sukkahousumaisen ilmeen, joka näyttää sekä luonnolliselta että upealta. Voiteen valoa heijastava koostumus sisältää ravitsevaa sheavoita, joka hoitaa ja suojaa ihoa, joten voide ei pelkästään kaunista vaan myös hoitaa ihoa.

Lisäksi Vita Liberata Body Blur myös auttaa vähentämään selluliitin näkyvyyttä, häivyttämään hiussuonia ja ikääntymisen merkkejä. Vita Liberata Body Blurin monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan ihon sävyn tasoittamiseen, erityisesti jos jalat ovat vaaleammat kuin muu keho.

Ei siis ole mikään yllätys, että Vita Liberata Body Blur on saanut tunnustusta useista lähteistä, mukaan lukien kaksi peräkkäistä voittoa arvostetussa Allure Best of Beauty -palkinnossa. Se on todella luottotuote niille, jotka haluavat saavuttaa upean päivetyksen ja täydellisen ihon vaivattomasti ja turvallisesti.

Kokemuksia Vita Liberata Body Blur -voiteesta

“Ostin tämän itseruskettavan, kun kilpailevan brändin voide ei saapunut ajoissa ja Body Blur osoittautuikin paljon paremmaksi. Vita Liberata ei pelkästään peitä iholla olevia maksaläiskiä ja muita virheitä, vaan se saa kaiken jotenkin sulautumaan yhteen ja ihon näyttämään aivan upealta. Lopetin muiden itseruskettavien käytön sillä ne vain saivat ihoni vauriot näkymään paremmin toisin kuin Body Blur, joka saa ihon tosiaan näyttämään mahtavalta ja luonnolliselta. Lisäksi iho tuntuu todella kosteutetulta. Suosittelen lämpimästi kaikille, jokaisen euron arvoinen!”

 • Kaksi sävyä: Medium ja Dark
 • Koko: 200 ml
 • pHenO2-teknologia
4.2/5

Haluatko tietää, miten luodaan upea, pitkäkestoinen rusketus samalla kun iho pysyy pehmeänä ja kauniin tasaisena? Etsitkö luonnollista ja virheetöntä päivetystä ilman huolia? Vita Liberata Tinted Tanning Mousse -itseruskettavalla vaahdolla on vastaus näihin toiveisiin. Tämä itseruskettava mousse käyttää pHenO2-teknologiaa, joka varmistaa, että rusketus kestää jopa 2-3 viikkoa ja häivyttyy tasaisesti. Sen avulla voi siis nauttia pitkäkestoisesta päivetyksestä ilman pelkoa epätasaisesta haalistumisesta.

Vita Liberata Tinted Tanning Mousse -vaahdon salaisuus on sen kyky vapauttaa aktiivista ainesosaa DHA:ta hiljalleen, mikä tekee rusketuksesta kestävän ja luonnollisen näköisen. Levitys on helppoa ja vaivatonta, ja lopputulos on aina täydellisen tasainen. Moussen sisältämä Moisture Lock™ -teknologia varmistaa, että iho pysyy kosteutettuna, jolloin rusketus säilyy kauniin sävyisenä ja terveen näköisenä.

Vita Liberata Tinted Tanning Mousse on kaikki, mitä pitkäkestoisen ja täydellisen päivetyksen saavuttamiseksi tarvitaan. Sen sävytetty koostumus antaa iholle välittömästi väriä, jolloin tasaisen lopputuloksen saavuttaminen on helppoa ja sen unelman kevyt rakenne tuntuu miellyttävältä iholla. Lisäksi Vita Liberata Tanning Mousse kuivuu nopeasti, joten pukeutua voi heti ilman odottelua. Lisäksi se sisältää muiden Vita Liberatan itseruskettavien tavoin runsaasti luonnollisia, kasvipohjaisia raaka-aineita, jotka rauhoittavat ja hoitavat ihoa.

 • Kaksi versiota: Tinted ja sävyttämätön
 • Koko: 150 ml
 • Stimuloi ihon melaniinin tuotantoa
4.8/5

Täydellisen ja luonnollisen rusketuksen maailma jatkuu Vita Liberata Heavenly Elixir -itseruskettavan myötä. Tämä täyteläinen ja kosteuttava eliksiiri on suunniteltu sekä vartalon että kasvojen iholle ja sillä saavutettu rusketus kestää jopa 10 päivää.

Vita LIberata Heavenly Elixirin salaisuus piilee sen innovatiivisessa kapseloidussa teknologiassa, joka vapauttaa sävyä iholle asteittain. Melaniinin tuotantoa stimuloiva koostumus luo täydellisen ja luonnollisen medium-sävyisen rusketuksen, joka syvenee vielä kolmen vuorokautta levityksen jälkeen.

Heavenly Elixirin koostumus on geelimäinen eikä se ainoastaan hoida ihoa, vaan myös tasoittaa sen pintaa. Iholle tärkeät ja hyvää tekevät antioksidanttirikkaat raaka-aineet, kuten E-vitamiini ja Gingko Biloba, tukevat ihon terveyttä ja ehkäisevät iän tuomia muutoksia.

Vita Liberata Heavenly Tanning Elixir on täydellinen yhdistelmä ravitsevia luonnollisia raaka-aineita ja edistyksellisiä ihonhoidon teknologioita. Tämä itseruskettava eliksiiri sulaa ihoon ja sillä saatava rusketus on tasainen. Eliksiiriä on saatavilla sekä sävyttämättömänä että sävytettynä ja sävytetty Tinted -versio antaa iholle välittömän päivettyneen sävyn. Rusketus kehittyy iholle kolmen päivän aikana, säilyen tasaisena noin 10 päivää.

Kokemuksia Vita Liberata Heavenly Tanning Elixir -itseruskettavasta

“Olen käyttänyt monia itseruskettavia ja niin öljyjä, vaahtoja että voiteitakin. Tykkään TODELLA paljon Vita Liberatan Heavenly Elixiristä! Onnistuin levittämään sitä tarpeeksi ohuesti ja myös ihon valmistelu ja kuorinta onnistui, sillä iho näyttää erittäin hyvältä. Minulla oli jo jonkinlainen pohjarusketus enkä halunnut muuttua liian ruskeaksi. Heavenly Elixir levittyi iholle helposti, se ei haise ja rusketuksesta tulee kauniin luonnollinen + ei tahraa.”

Vita Liberata itseruskettavat tarjoavat positiivisia kokemuksia

Kaiken kaikkiaan Vita Liberata on ansaitusti vakiinnuttanut asemansa johtavana brändinä itseruskettavien tuotteiden maailmassa. Heidän jatkuvasti kehittyvä valikoimaansa kuuluu monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat eri ihotyypeille ja tarpeisiin. Riippumatta siitä, etsitkö luonnollisen päivetyksen vaikutelmaa tai pitkäkestoista rusketusta, Vita Liberata tarjoaa varteenotettavia vaihtoehtoja

Brändin sitoutuminen korkealaatuisiin ja turvallisiin ainesosiin kumpuaa heidän arvostaan kuluttajien terveyttä ja ympäristöä kohtaan. Vita Liberata on onnistunut luomaan itseruskettavia tuotteita, jotka sisältävät runsaasti luonnollisia ja orgaanisia raaka-aineita, ja joiden avulla voit saavuttaa upean päivetyksen ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Heidän tutkimus- ja kehitystiiminsä jatkuvasti etsii uusia tapoja parantaa tuotteidensa koostumuksia ja tehokkuutta.

Yksi Vita Liberatan vahvuuksista on myös heidän sitoutumisensa helppokäyttöisyyteen ja tasaiseen lopputulokseen. Brändi ymmärtää, että monille itseruskettavien tuotteiden käyttö voi olla haasteellista, ja siksi he ovat kehittäneet tuotteita, jotka ovat helposti levitettäviä ja jotka häivyttyvät tasaisesti iholla. Tämä takaa sen, että jokainen asiakas voi saavuttaa kauniin ja virheettömän päivetyksen joka kerta.

Vita Liberata ei ole ainoastaan edelläkävijä itseruskettavissa, vaan he myös inspiroivat kuluttajia rakastamaan ja hoitamaan ihoaan. Heidän tuotteensa ovat enemmän kuin vain itseruskettavia – ne ovat tapa tuoda esille jokaisen yksilön kauneutta ja itsevarmuutta. Vita Liberata rohkaisee ihmisiä olemaan ylpeitä omasta ihostaan ja nauttimaan päivettyneenä olosta ympäri vuoden.

Mikäli Vita Liberatan tuotteet eivät olleet sitä, mitä itseruskettavalta etsit, täältä löytyvät kaikki parhaat itseruskettavat tuotteet.