Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

Kokemuksia Vita Liberata Beauty Blur -voiteesta

Vita Liberata Beauty Blur -voide yhdistää näppärästi ihonhoidon ja tekorusketuksen. Se on saanut käyttäjiltä ylistystä ja kiitosta sekä luonnollisesta lopputuloksesta että helppokäyttöisyydestä. Lukemattomat käyttäjät ovat ihastuneet sen kykyyn häivyttää ihon virheitä ja luoda luonnollinen, säteilevä lopputulos. Tässä artikkelissa kerromme käyttäjien kokemuksia Beauty Blur -voiteesta sekä sen ominaisuuksista ja käytöstä.

Vita Liberata Beauty Blur yhdellä silmäyksellä

 • Saatavilla kolme sävyä: Light, Medium ja Dark
 • Välitön hehkuva rusketus, jonka saa pesemällä pois
 • Tasoittaa ihon sävyä, häivyttää virheitä
 • Helppokäyttöinen
 • Beaty Blur -voide on myös saatavilla asteittain ruskettavana Beauty Blur with Tan -versiona
900x900px_Beauty-Blur-Medium-768x768-1

Vita Liberata Beauty Blur kokemuksia

Tämä on ehdottomasti sellainen must have tuote. Sopii ympärivuotiseen käyttöön ja sitä voi laittaa sekä meikkivoiteen alle että käyttää sellaisenaan. Voiteen peittävyys on kevyt, mutta lopputulos sileän näköinen. Helppo käyttää. Vaikka Beauty Blur on ehkä hieman tyyristä, se on minusta sen arvoista.

Aivan huippu voide! Tasoittaa ihoa ja tekee siitä tasaisen näköisen. Sopii mainiosti luonnollisen lookin tekemiseen. Suosittelen

Varsinainen löytö!!! Olen käyttänyt Beauty Bluria nyt kolme vuotta ja on kyllä hyvä. Yleensä käytän sitä yksistään ilman meikkivoidetta, mutta toimii myös sen kanssa, jos tarvitsee jotain peittävämpää. Voiteella saa hehkuvan ja luonnollisen lopputuloksen eikä tunnu miltään iholla. Laitan sitä ihan vain sormilla ja pyörittelen iholle. Toivoisin, että tässä olisi lisänä aurinkosuoja, mutta sen laittaminen erikseen ei ole iso juttu.

Miten en ole löytänyt tätä aiemmin!? Loistava voide, ihanan pehmeä, kaunis ja tasainen lopputulos.

Käytän meikkivoiteen alla primerinä. Ei peitä kovin hyvin, joten itsellä meikkivoide on tarpeen. Yksistään antaa tosin kivan päivettyneen tuloksen.

OK tuote, pieni määrä riittää koko kasvoille, mutta levittämiseen tarvitaan sivellintä, jos haluaa saada tasaisesti. Ei saanut minulla aikaan oikein mitään muutosta ja voide tekee kasvoista tosi kiiltävät.

Toimii hyvin sellaisenaan, jos haluaa tasaisen ja hehkuvan ihon tai sitten sen voi kerrostaa meikkivoiteen alle. Ei ole testattu eläimillä ja on tosi kevyen tuntuista iholla. Pienellä määrällä pääsee pitkälle.

Lempituote! Käytän aina silloin, kun pidän ‘meikittömän’ päivän, lopputuloksena hehkeä iho, pienmmät ihohuokoset ja kaunis rusketus. Ei sisällä SPF-kerrointa, mutta olisi huippua jos sisältäisi.

Beauty Blur -voide lyhyesti

Vita Liberata Beauty Blur -voide tarjoaa raikkaan heleän ihon ja luonnollista hehkua kasvoille. Kasvovoide käyttää Beauty Blur™ -teknologiaa häivyttääkseen ihon pieniä virheitä. Tuloksena on tasainen, säteilevä iho, joka näyttää kuin olisi juuri palannut rentouttavalta lomamatkalta.

Beauty Blur itseruskettava hyödyntää sertifioituja orgaanisia raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Voiteen avulla saa siis tuplahyödyn, rusketuksen lisäksi se hoitaa ihoa.

Vita Liberata Beauty Blur sopii täydellisesti käytettäväksi sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan jokaiselle päivälle. Silkin sileä koostumus liukuu iholle kevyesti ja se on helppo häivyttää joko sormin tai siveltimellä luonnollisen näköiseksi.

Beauty Blur -voiteen plussat ja miinukset

Hyvät puolet:

  • Tasoittaa ja heleyttää
  • Peittää pieniä virheitä, mutta ei kasaannu juonteisiin
  • Kosteuttaa
  • Voi käyttää yksin tai meikkivoiteen kanssa (sen alla tai sekoitettuna)
  • Luonnollinen lopputulos, ei jää tahmeaksi tai hiosta

Huonot puolet:

  • Joidenkin makuun peittävyys voi olla liian kevyt
  • Kaikkien mielestä voiteen tekemä rusketus ei ole tarpeeksi syvä
  • Osa käyttäjistä koki, että iho jää liian kiiltäväksi

Vita Liberata Beauty Blur Face Sunless Glow

Yhteenvetona voidaan todeta, että Vita Liberata Beauty Blur -voide on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi kaikille, jotka sekä etsivät luonnollista hehkua ja virheetöntä ihoa että arvostavat sitä, että kosmetiikassa on runsaasti luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Voiteen ainutlaatuinen Beauty Blur™ -teknologia häivyttää ihon pieniä virheitä ja luo säteilevän lopputuloksen, joka näyttää siltä kuin olisi juuri palannut lomamatkalta.

Ylistystä ansaitsee myös voiteen sertifioidut orgaaniset raaka-aineet, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Vita Liberata Beauty Blur sopii täydellisesti käytettäväksi sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen, mikä tekee siitä monipuolisen ja helpon lisän jokaiseen ihonhoitorutiiniin.

Monet ovat luopuneet perinteisistä itseruskettavista tämän voiteen löydettyään, sillä sen levitettävyys ja luonnollinen lopputulos ovat erittäin korkealla tasolla.

Mikäli Vita Liberata Beauty Blur ei ole etsimäsi itseruskettava tuote, täältä löytyvät parhaat itseruskettavat voiteet, vaahdot ja öljyt ja täältä parhaat Vita Liberatan itseruskettavat tuotteet eri käyttötarkoituksiin.