Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

Vita Liberata Body Blur – kokemuksia ja esittely

Wellean kattavan itseruskettavien tuotteiden vertailun perusteella parhaan rusketuksen antava tuote on Vita Liberata Body Blur Body Makeup, joka sopii käytettäväksi sekä vartalolle että kasvoille ja saa aikaan välittömästi kauniin päivettyneen ihon. Lisäksi voide häivyttää ihon epätasaisuutta ja pieniä virheitä. Lue alta käyttäjien kokemuksia Body Blurista sekä lisää tietoa voiteesta ja sen levittämisestä.

Vita Liberata Body Blur yhdellä silmäyksellä

 • Saatavilla kolme sävyä: Light, Medium ja Dark
 • Välitön rusketus, jonka saa pesemällä pois
 • Lopputuloksena tasainen ja virheetön iho
 • Helppokäyttöinen
 • Body Blur -voide on myös saatavilla asteittain ruskettavana Body Blur with Tan -versiona
vita-liberata-body-blur-medium-100ml

Vita Liberata Body Blur kokemuksia

“Ihana ja välitön rusketus, helppo käyttää. Olen ostanut jo monta kertaa ja aion ostaa myös tulevaisuudessa.”

“Paras pois pestävä itseruskettava, joka kestää hyvin koko päivän ja lähtee iholta vasta, kun sen pesee kunnolla saippualla pois. Käytän Vita Liberata Body Bluria päivittäin. Ihoa ei tarvitse edes valmistella mitenkään, ei sotke vaatteita kunhan antaa kuivua hyvin. Vinkki: Itse laitan meikin kiinnityssuihketta voiteen päälle.”

“Ostin, kun luin paljon hyviä arvioita. Minusta tämä sotkee vaatteita tai sitten teen jotain väärin. Peittää kuitenkin hyvin.”

“Vita Liberata Body Blur on markkinoiden paras itseruskettava, en pärjäisi ilman. Tasainen, täydellinen ja luonnollinen lopputulos.”

“Paras itseruskettava, joka tekee rusketuksen välittömästi. Iho näyttää siltä kuin olisi päivettynyt auringossa. Sopivan hintainen myös.”

“Sopii hyvin käytettäväksi kesäiltoina, kun haluaa hieman extra glamouria ja näyttää paljasta pintaa!”

“Levittyy hyvin, mutta tarhaa hieman. Tilasin vaalean light -sävyn, koska olen aika kalpea, mutta olisi pitänyt ostaa medium. Odotin hieman enemmän hypen takia, ei tehnyt minulla wow-efektiä”

“Tekee ihosta tasaisen näköisen ja hehkuvan. Yksi tähti pois siitä, että sotkee.”

“Olen ihan koukussa tähän. Vita Liberata Body Blur ei ole kuin muut itseruskettavat. Sillä saa sellaisen rusketuksen kuin olisi ollut etelässä lomalla ja näyttää ihan aidolta! Helppo laittaa (käytän kinnasta) ja häivyttää ihon virheitä. Se onkin oikeastaan meikkiä.”

“Tekorusketus ja meikkivoide samassa! Hyvä väri ja peittävyys. Ei myöskään kulu päivän aikana pois. Suosittelen lämpimästi!”

Body Blur -voide lyhyesti

Täydellinen päivettynyt ja virheetön ihon helposti – sitä Vita Liberata Body Blur -itseruskettava voide tekee. Voide on käytännössä vartalomeikki, joka tekee ihmeitä iholle. Kosteuttava ja epätasaisuuksia häivyttävä koostumus heijastaa valoa, antaen iholle upean hehkun.

Vita Liberata Body Blur -voiteen levittäminen on helppoa ja lopputulos on välitön sekä tasainen. Voidetta käyttäessä ei tarvitse huolehtia siitä, että itseruskettava kerrostuu hiljalleen ruman näköiseksi monien käyttökertojen myötä, sillä se on vaivattomasti pois pestävissä jokaisen suihkukerran yhteydessä. Toisaalta voide pysyy iholla, mikäli sitä ei pese saippuan kanssa ja hankaa huolellisesti.

Vita Liberata Body Blur Body Makeup sopii erityisen hyvin jalkoihin, sillä se luo sileän, tasaisen ja sukkahousumaisen ilmeen. Voiteen valoa heijastava koostumus sisältää myös ravitsevaa sheavoita, joka hoitaa ja suojaa ihoa.

Jos haluaa vähentää selluliitin näkyvyyttä, häivyttää hiussuonia ja ikääntymisen merkkejä, Vita Liberata Body Blur auttaa myös siinä. Voiteen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan ihon sävyn tasoittamiseen, etenkin jos jalat ovat vaaleammat kuin muu keho.

Ei siis ole ollenkaan ihme, että Vita Liberata Body Blur on Wellean vertailun lisäksi voittanut peräti kaksi kertaa peräkkäin arvostetun Allure Best of Beauty -palkinnon. Se on luottotuote monille, jotka haluavat saada upean päivetyksen ja täydellisen ihon vaivattomasti ja turvallisesti.

Body Blur -voiteen plussat ja miinukset

Hyvät puolet:

  • Hyvä peittävyys ja kaunis lopputulos

  • Helppo levittää, ja voide antaa tasaisen ja sileän lopputuloksen

  • Kestää hyvin, eikä lähde helposti pois kuin suihkussa kunnollisen hankauksen avulla

  • Monet käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä tuotteen antamaan rusketukseen ja sen kykyyn häivyttää ihon epätasaisuuksia ja vikoja

  • Monet ovat kiitelleet tuotteen kykyä peittää ihon suonikohjuja ja maksaläiskiä.

  • Ei sisällä voimakasta hajua, mikä on plussaa monille käyttäjille.

Huonot puolet:

  • Joillakin käyttäjillä voiteen liiallinen levitys on tuonut esille ihon juonteita ja epätasaisuutta.

  • Vaatii huolellisen pesun ja hankauksen, jotta saa pois iholta. Lisäksi saattaa värjätä vaatteita, jos ei ole varovainen ja anna kuivua huolella.

  • Jotkut ovat olleet pettynyttä voiteen levitykseen ja sen epäsiistiin jälkeen, varsinkin kun se jättää jälkiä vaatteisiin.

  • Hinta saattaa olla korkea verrattuna muihin samantyyppisiin tuotteisiin markkinoilla.

Vita Liberata Body Blur käyttö

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on syytä varmistaa, että iho on täysin puhdas ja kuiva. Vältä levittämästä Body Blur -voidetta kosteusvoiteen tai muiden kosmetiikkatuotteiden päälle. Ota sitten pieni määrä Vita Liberata Body Blur -voidetta levityshanskalle tai kämmenelle. Levitä voidetta iholle pyörivin liikkein varovasti ja tasaisesti. Kun levität tuotetta kasvoille ja decolteelle, käytä sitä säästeliäästi ja häivytä se kauniisti meikkisiveltimen avulla. Näin saat aikaan virheettömän ja luonnollisen lopputuloksen, joka saa ihosi hehkumaan terveellä päivetyksellä. Rystysten, polvien ja kyynärpäiden kohdalla kannattaa käyttää vähemmän voidetta ainakin aluksi ja lisätä tarpeen mukaan. Levityksen jälkeen voiteen kannattaa antaa kuivua mahdollisimman hyvin, jotta se ei tahraa vaatteita ja pysyy mahdollisimman pitkään iholla.

Paras välitön rusketus Body Blur -voiteella

Kaiken kaikkiaan Vita Liberata Body Blur on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi monille, jotka haluavat saavuttaa virheettömän päivettyneen ihon heti ja helposti. Tuotteen hyvä peittävyys ja helppo levittyvyys ovat keränneet kiitosta käyttäjiltä, jotka ovat ihastuneet sen luomaan kauniiseen lopputulokseen.

Monet ovat löytäneet Vita Liberata Body Blurin avulla ratkaisun ihon epätasaisuuksien ja vikojen häivyttämiseen. Erityisesti sen kyky peittää ihon suonikohjuja, hyperpigmentaatiota ja selluliittia on saanut kiitosta. Voide myös tasoittaa ihonsävyä ja luo kauniin hehkun, joka näyttää aivan kuin olisit luonnollisesti päivettynyt auringossa.

Vaikka tuote on saanut pääosin positiivista palautetta, muutamat käyttäjät ovat huomauttaneet, että yvoiteen liiallinen käyttö saattaa korostaa ihon juonteita ja tekstuuria. Tämä on hyvä ottaa huomioon, ja suositeltavaa on levittää tuotetta varovasti ja säästeliäästi saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen.

Vita Liberata Body Blurin pysyy iholla useita suihkukertoja mikäli sitä ei varta vasten halua hangata pois eli voit nauttia päivettyneestä ilmeestä pidempään. Toisaalta, tuotteen poistaminen iholta voi vaatia huolellista hankausta ja pesua.

Kokonaisuudessaan Vita Liberata Body Blur on osoittautunut monipuoliseksi vartalomeikiksi, joka antaa käyttäjilleen lisää itsevarmuutta ja helppoutta. Tuotteella on voittamaton kyky luoda sukkahousumainen efekti jaloille, ja monet ovat ilahtuneita sen kyvystä antaa kauniin rusketuksen ilman auringon haitallisille UV-säteille altistumista. Täällä voit tutustua muihin parhaisiin Vita Liberata -tuotteisiin ja mikäli kaipaat vaihtoehtoja itseruskettavan voiteen valintaan, täältä löytyvät parhaat tuotteet.