Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

Vita Liberata pHenomenal Tan Mousse

Huoletonta ruskettumista? – Vita Liberata Tinted Tanning Mousse on vastaus tähän toiveeseen. Tinted Tanning Mousse -itseruskettava vaahto tuo iholle upean ja pitkäkestoisesti säilyvän rusketuksen, samalla kun iho pysyy pehmeänä ja tasaisen kauniina. Tämän artikkelina avulla voit tutustua tarkemmin tähän pHenO2-teknologiaa hyödyntävään itseruskettavaan.

Vita Liberata Tinted Tanning Mousse silmäyksellä

  • Kaksi sävyä: Medium ja Dark
  • Koko: 200 ml
  • Sisältää pHenO2-teknologian
  • Helppokäyttöinen
  • Saatavilla myös sävytön Cleat Tanning Mousse

Vita Liberata Tinted Tanning Mousse kokemuksia

”Levittyy todella nätisti ja voiteessa on mieto tuoksu, joka ei häiritse. Olen luonnostani aika vaalea ja tunnen oloni itsevarmemmaksi hieman ruskettuneena. Olen saanut kehuja väristä.”

”Vakkari itseruskettava. Rusketus säilyy kolme kertaa pidempään kuin markettien itseruskettavilla voiteilla. Plussaa: Rusketus ilman aurinkoa, turvalliset ainesosat ja rusketuksen pitkäikäisyys.”

”Toimii ja jättää jälkeensä kauniin ja rajattoman rusketuksen. Tykkään luonnollisista ainesosista! Ei ole halvimmasta päästä, mutta olen ostanut tätä jo monta kertaa, koska sillä saa varmasti hyvän tuloksen. Rusketus ei ole kovin tumma, mutta luonnollinen.”

”Täytän kohta 50 ja olen käyttänyt itseruskettavia jostain 80 luvulta asti, joten voisin kutsua itseäni eräänlaiseksi itseruskettavien tuotteiden asiantuntijaksi. Odotukseni Tinted Tanning Moussea kohtaan olivat suuret ja vaikka hinta oli suolainen, ostin silti. Olin pettynyt siihen, että rusketus ei todellakaan kestänyt luvattua 2-3 viikkoa! Ehkä jos ei kävisi suihkussa päivittäin kuten normaali ihminen. Jos käy usein suihkussa, tämä on vain yksi itseruskettava muiden joukossa – eikä edes paras sellainen, varsinkin kun huomioidaan hinta. Palaan takaisin käyttämään St. Tropezin tuotteita.”

”Minä sain hyvän lopputuloksen tällä itseruskettavalla vaahdolla. Väri ei ole oranssi vaan luonnollisen ruskettunut. Ilman rusketusta ihoni on hyvin vaalea. Väri pysyi hyvin vaikka vaalenikin joka pesukerralla. Voide jättää iholle hennon tuoksun, joka saattaa häiritä joitakin, mutta minusta sama tuoksu jää muistakin itseruskettavista.”

Noin 77 % käyttäjistä on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Vita Liberata Tinted Tanning Mousseen ja sen tarjoamaan rusketukseen.

Tinted Tanning Mousse -vaahto lyhyesti

Haluatko saavuttaa upean, pitkäkestoisen rusketuksen samalla kun iho pysyy pehmeänä ja kauniin tasaisena? Kaipaatko luonnollista ja virheetöntä päivetystä ilman huolia? Vita Liberata Tinted Tanning Mousse -itseruskettava vaahto lupaa täyttää nämä toiveet. Vaahdossa on pHenO2-teknologia, joka pidentää rusketuksen keston jopa 2-3 viikkoon ja saa värin häivyttymään tasaisesti.

Vita Liberata Tinted Tanning Mousse -vaahdon kyky loihtia luonnollinen rusketus piilee aktiivisen ainesosa DHA:n hitaassa vapautumisessa, mikä tekee rusketuksesta kestävän ja luonnollisen näköisen. Vaahdon levittäminen on helppoa ja vaivatonta, ja lopputulos on aina tasainen. Vaahto sisältää myös Moisture Lock™ -teknologian, joka varmistaa ihon kosteuden säilymisen, jolloin rusketus säilyy kauniin sävyisenä ja ihosi näyttää terveeltä.

Vita Liberata Tinted Tanning Moussen sävytetty koostumus antaa iholle välittömän värin, joten tasaisen lopputuloksen saavuttaminen on helppoa, ja sen kevyt rakenne tuntuu miellyttävältä iholla. Lisäksi Vita Liberata Tanning Mousse kuivuu nopeasti, joten voi pukeutua suhteellisen nopeasti ilman odottelua. Tämä tuote sisältää myös muita Vita Liberatan itseruskettavia tuotteita tuttuja luonnollisia, kasvipohjaisia raaka-aineita, jotka rauhoittavat ja hoitavat ihoa.

Vita Liberatan vaahdon plussat ja miinukset

Onko Vita Liberata Tanning Mousse paras itseruskettava vaahto?

Vita Liberata valmistaa monia erinomaisia itseruskettavia, joista monet ovat mielestämme jopa kategoriansa parhaita. Aivan tähän suoritukseen ei Tinted Tanning Mousse pysty, vaikka hyvä itseruskettava vaahto onkin ja monien vakiokäytössä oleva tuote. Vita Liberatan parhaat itseruskettavat ja vartalomeikit löytyvät täältä ja kaikki parhaat itseruskettavat löytyvät tästä vertailusta. Vertailusta löydät myös mielestämme parhaan itseruskettavan vaahdon.