Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

Vita Liberata Heavenly Elixir – Kokemuksia ja esittely

Vita Liberatan Heavenly Elixir -itseruskettava lupailee täydellistä ja luonnollista rusketusta ilman auringon haittoja ja netistä löytyy vakuuttavia before and after -kuvia eliksiirin käytöstä. Laitoimme tuotteen testiin ja keräsimme käyttäjien kokemuksia eliksiirin käytöstä. Artikkelin lopusta löytyy lisää tietoa tuotteesta ja sen käytöstä.

 • Saatavilla kaksi vaihtoehtoa: Sävyttämätön ja sävytetty Tinted
 • Rusketus syvenee jopa kolme vuorokautta eliksiirin levittämisen jälkeen
 • Rusketus kestää jopa 10 päivää
 • Helppokäyttöinen
 • Hoitaa ihoa ja sisältää mm. antioksidanttisia ainesosia
 • Geelimäinen koostumus

Vita Liberata Heavenly Elixir kokemuksia

“Paras! Pumppupullo tekee annostelusta ja käytöstä helppoa ja sotkutonta. Värinmuutoksen näkee heti ja vuorokauden jälkeen olin todella tyytyväinen rusketukseen – Laitoin eliksiiriä vain kerran! Tuoksu on raikas.”

“Vita Liberata Heavenly Elixir itseruskettava oli minulla uusi tuttavuus. Olen nähnyt monta kertaa vierestä, kun kaverit ovat käyttäneet suihkutettavaa itseruskettavaa ja päätyneet näyttämään luonnottomilta ja rehellisesti sanoen vähän naurettavilta ja siksi olin hieman skeptinen. Tämä tuote on kuitenkin helppo levittää: Käytin suihkun jälkeen (kannattaa kuoria myös ennen levitystä), levittämiseen käytin hanskaa ja pesin pois 8 tunnin jälkeen. Lopputulos oli erittäin imarteleva ja luonnollinen (ei oranssi, keltainen tai punainen). Väri syveni hyvin vielä seuraavien päivien aikana. Tuoksu on hyvä eikä liian voimakas. Ainoa miinus on pumppu, se ei minusta toiminut hyvin. Kaiken kaikkiaan todella hyvä itseruskettava, jolla saa luonnollisen lookin joka kestää viikon.”

“Olen käyttänyt Vita Liberatan itseruskettavia ennenkin ja odotukset Heavenly Elixiriä kohtaan olivat kovat. Ja olenkin varsin tyytyväinen! Tuotteen koostumus on minusta lähellä voidetta ja se kosteutti hyvin ihoa. Ei tunnu tahmaiselta iholla ja kuivumisen jälkeen myös pysyi iholla hyvin. Olisin toivonut, että tämä ruskettaa nopeammin, alle kolmessa tunnissa… Mutta 24 tunnin päästä olin todella tyytyväinen rusketukseen ja ainon käyttää tulevaisuudessakin.”

“Minulla on vaalea, helposti palava iho, mutta suorastaan rakastan itseruskettavia. En ollut aiemmin käyttänyt Vita Liberatan tuotteita, mutta olin innokas kokeilemaan. Mielipiteeni Vita Liberata Heavenly Elixir -itseruskettavasta: Pakkaus tuntuu laadukkaalta ja pumppu toimii hyvin. Voiteen levittäminen sujui hyvin ja parhaan tuloksen saa hansikkaalla. Minulla on ollut käytössä sävyttämätön versio, mutta olisi ollut parempi valita sävytetty, sillä huomasin missanneeni joitakin kohtia levityksen aikana. Ei kuivunut niin nopeasti kuin olin toivonut. Vielä tunninkin päästä iholla oli tahmeita kohtia, mutta 1,5 tunnin jälkeen levityksestä pystyi jo pukeutumaan. Ajan kuluessa DHA:n haju haihtuu ja se on onneksi muutenkin laimea. Jätin eliksiirin iholle 9 tunniksi ja sain luonnollisen näköisen rusketuksen ja hehkua iholle – ei yhtään oranssi! Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Levitin sitä suihkun, sheivaamisen ja kuorinnan jälkeen eikä jalkoihin tullut karvojen kohdille tummia pisteitä. Vielä kuudentenakin päivänä rusketus näytti hyvältä eikä ollut haihtunut! Olen hyvin vakuuttunut tästä itseruskettavasta!”

“Olen todella tyytyväinen tähän itseruskettavaan! Käytin kuoritulle iholle ja rusketus ilmestyi kahdeksan tunnin sisällä, kuten luvattu. Tuoksu on hyvä. Tuloksena tasainen ja luonnollinen rusketus. Lisäksi iho tuntuu tykkäävän. En usko enää käyttäväni muita itseruskettavia ja olen saanut tosi paljon kehuja. Rusketus kestää luvatun  10 päivää.”

Heavenly Elixir lyhyesti

Heavenly Elixir on ravitseva ja täyteläinen itseruskettava, joka on suunniteltu käytettäväksi niin vartalolle kuin kasvoille, ja sen aikaansaama kaunis rusketus säilyy jopa 10 päivää.

Heavenly Elixirin salaisuus piilee sen innovatiivisessa kapseloidussa teknologiassa, joka vapauttaa väriä iholle asteittain. Melaniinin tuotantoa aktivoiva koostumus luo täydellisen ja luonnollisen keskiruskean sävyn, joka syvenee vielä kolmen päivän kuluttua levittämisestä.

Tämän geelimäisen eliksiirin ainutlaatuinen koostumus ei ainoastaan ravitse ihoa, vaan myös tasoittaa sen pintaa. Antioksidanttipitoiset ainesosat, kuten E-vitamiini ja Gingko Biloba, tukevat ihon terveyttä ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Vita Liberata Heavenly Tanning Elixir on hyvä yhdistelmä ravitsevia luonnollisia raaka-aineita ja edistyksellistä ihonhoidon teknologiaa. Eliksiiri sulautuu ihoon saumattomasti, ja lopputulos on kauniin tasainen. Itseruskettavasta voi valita sävyttömän version tai sävytetyn Tinted-version, joka antaa välittömän päivettyneen sävyn ja helpottaa levittämistä. Rusketus kehittyy iholle kolmen päivän aikana ja säilyy tasaisena noin 10 päivän ajan.

Heavenly Elixir itseruskettavan plussat ja miinukset

Hyvät puolet:

  • Luonnollisen värinen keskitasoinen rusketus
  • Hoitaa ja kosteuttaa ihoa
  • Levittyy helposti
  • Stimuloi melaniinin tuotanota
  • Kuivumisen jälkeen ei ole tahmaisen tuntuista iholla

Huonot puolet:

  • Rusketus syntyy 8-72 tunnin kuluessa eli ei sovi niille, jotka haluavat välittömän rusketuksen
  • Kaikkien mielestä voide ei kuivu tarpeeksi nopeasti
  • Osa käyttäjistä ei pidä pumppupullosta

Kokemukset Vita Liberata Heavenly Elixir -itseruskettavasta ovat erittäin positiivisia

Heavenly Elixirin innovatiivisen kapseloidun teknologian ansiosta voi nauttia kauniin tasaisesta ja luonnollisesta rusketuksesta ilman epätasaisia laikkuja tai oranssin sävyä.

Elixirin geelimäinen koostumus tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, ja sen ravitsevat ainesosat jättivät ihon kauniin näköiseksi. 

Vaikka itseruskettava kehittyy iholla kolmen päivän aikana, lopputulos on odottamisen arvoinen. Rusketus oli luonnollinen ja kaunis, kestäen jopa kymmenen päivää ilman merkkejä kulumisesta.

Kaiken kaikkiaan Vita Liberata Heavenly Elixir on todellinen löytö kaikille, jotka haluavat säteillä terveen näköisen rusketuksen kera. Elixirin avulla saa täydellisen kesäisen päivetyksen ympäri vuoden, unohtamatta auringon haitallisia vaikutuksia.

Se on ehdottomasti ansainnut paikkansa kauneudenhoitorutiinissamme, ja suosittelemme sitä lämpimästi kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja korkealaatuista itseruskettavaa.

Mikäli Heavenly Elixir ei kuitenkaan vastaa toiveitasi itseruskettavsta tuotteesta, täältä löytyvät kaikki parhaat itseruskettavat ja täältä parhaat Vita Liberatan tuotteet.