Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

St. Tropez Luxe Tan Glow Drops – kokemuksia

Mikä on paras itseruskettava tuote kasvoille? Kun vertailimme tuotteita, parhaaksi kasvojen itseruskettavaksi valikoitui St.Tropez Luxe Tan Tonic Glow Drops. Lue esittely ja kokemuksia tuotteesta!

  • Koko: 30 ml
  • Sisältää 100 % luonnollista DHA:ta
  • Rusketuksen lisäksi suojaa ihoa, tasoittaa juonteita ja vähentää punaisuutta
  • Vegaaninen

Kokemuksia St.Tropez Glow Drops -itseruskettavasta

”Yksinkertainen ja helppo käyttää. Olen todella vaikuttunut siitä, että tässä ei ollut yhtään itseruskettaville tyypillistä pahaa hajua vaan tuoksui kukilta. Pipettiä on helppo käyttää, mutta tipat eivät tule koostumuksen takia ulos yksittäin. Käytin kasvoille 2-3 tippaa ja sain kivan hienovaraisen rusketuksen – en olisi heti edes halunnut todella tummaa rusketusta. Ei aiheuta läikkiä tai rajoja + iho tuntui pehmeältä käytön jälkeen. Suosittelen kaikille, jotka etsivät parasta itseruskettavaa kasvoille.”
 

”St. Tropez Glow Drops -itseruskettavan avulla voi itse päättää, miten voimakkaan rusketuksen haluaa. Kahdella tipalla päivettyy kauniisti, neljällä saa keskitasoisen rusketuksen ja kuudella jo aika tumman eli toimii sekä kalpealle että tummemmalle iholle. Tipat voi yksinkertaisesti sekoittaa kasvovoiteeseen. Koostumus ei ole öljyinen vaan kevyen tuntuinen ja rusketuksen syvyyttä voi itse säädellä. Olen itse laittanut kaksi tippaa voiteen joukkoon ja vaikutus alkoi näkyä muutamassa päivässä. Tulos ei ole oranssi eikä läikikäs vaan luonnollisen ja terveen näköinen. Plussaa myös siitä, että sisältää luonnollisia ainesosia ja hoitaa ja tasoittaa ihoa. Ihan täydellinen itseruskettava tällaiselle noviisille.”

”Olen luonnostani tosi kalpea ja arvostan kovasti sitä, että tämän st. Tropezin itseruskettavan avulla voi itse säädellä paljonko ruskettuu. Pienellä määrällä saan aikaiseksi itselleni sopivan kevyen päivetyksen, mutta lisäämällä tippoja saa oikeasti rakennettua tummemmankin rusketuksen. Eikä muuten tule oranssia lopputulosta! Itseruskettavat tipat voi yksinkertaisesti yhdistää omaan ihonhoitorutiiniin, ei tule läikkiä eikä omasta ihonhoidosta tarvitse tinkiä rusketuksen kustannuksella. Tykkään myös siitä, että itseruskettavassa on niasiiniamidia ja hyaluronihappoa, jotka hoitavat ihoa.”

”Yleensä suhtaudun vaurauksella itseruskettaviin tuotteisiin johtuen erittäin vaaleasta ihostani. St. Tropezin tipoista ensimmäinen merkille pantava asia on hyvä tuoksu. Tipat eivät myöskään tunnu tahmeilta eivätkä jätä ihoa kuivaksi niin kuin pelkäsin. Käytin ohjeiden mukaan ja sain vaalean, tasaisen rusketuksen. Jatkossa aion laittaa enemmän tippoja, mutta yritän olla varovainen ettei tule läikkiä. Kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen.”

St. Tropez St.Tropez Luxe Tan Tonic Glow Drops saa käyttäjiltää lähtökohtaisesti positiivista ja jopa ylistävää palautetta. Kokemuksissa korostuvat käytön helppous, mahdollisuus vaikuttaa itse siihen, miten ruskea lopputuloksesta tulee, tasainen lopputulos sekä ihoa hellivät ja hoitavat ainesosat. Yli 90 % käyttäjistä antaa itseruskettavalle erittäin hyvän arvosanan 4-5/5. Yksittäiset negatiiviset palautteet koskevat lähinnä kahta asiaa: Jotkut eivät ole havainneet, että tipat ruskettaisivat tai ne eivät rusketa tarpeeksi. Lisäksi yksittäisissä tapauksissa itseruskettava on aiheuttanut ihoärsytystä. 

St.Tropez Luxe Tan Tonic Glow Drops lyhyesti

Haluatko antaa kasvoillesi luonnollisen auringon suudelman hehkun samalla hoitaen ihoasi? Tässä St. Tropezin Luxe Tonic Glow Drops -tuote tulee avuksesi. Se yhdistää ihonhoitotuotteen ja itseruskettavan vaikutuksen, tarjoten säädettävän rusketuksen syvyyden aina pisarasta toiseen. Voit nauttia sen hellivistä ihoa hoitavista ominaisuuksista. Käytä tuotetta mukavasti aamulla tai illalla joko sellaisenaan tai sekoitettuna kasvovoiteeseesi. Lisäksi se tasoittaa ihon pienten juonteiden ulkonäköä ja antaa iholle kosteutta sekä hehkua. Self Tan Tonic Drops sisältävät 97% luonnollisia ja 100% kasvipohjaisia hoitavia ainesosia. Vaikka tuotteessa on hienovarainen ja miellyttävä tuoksu, kannattaa huomioon, että se voi olla liikaa hajusteherkille.

St. Tropez itseruskettavien tippojen plussat ja miinukset

St.Tropez Luxe Tan Tonic Glow Drops - paras itseruskettava kasvoille

St.Tropez on tunnettu laadukkaiden itseruskettavien valmistajana eikä Luxe Tan Tonic Glow Drops tee poikkeusta – se on mielestämme paras itseruskettava tuote kasvoille. Jos kaipaat päivettynyttä väriä myös vartalolle, täältä löytyvät kaikki parhaat itseruskettavat tuotteet juuri nyt.