Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

St. Tropez Classic Bronzing Mousse itseruskettava – kokemuksia

Vertailimme itseruskettavia tuotteita ja St. Tropez Classic Bronzing Mousse valikoitui parhaaksi itseruskettavaksi aloittelijalle. Tähän artikkeliin olemme koonneet käyttäjien kokemuksia tuotteesta ja lopusta löydät myös Classic Bronzing Moussen plussat ja miinukset lyhyesti kerrottuna.

Käyttäjien kokemuksia St. Tropez Classic -itseruskettavasta

St. Tropez mainostaa itseään luotetuimpana itseruskettavien valmistajana ja käyttäjien arviot Classic Bronzing Mousse -vaahdosta ovat suurimmaksi osaksi pelkästään ylistäviä:

“Olen testannut lukemattomia halvempia itseruskettavia, mutta niillä en ole saanut aikaiseksi tasaista rusketusta. Luin tästä hyviä arvioita ja viimein päätin kokeilla, enkä voisi olla tyytyväisempi. Vaahto levittyy helposti ja vaikutus näkyy heti. Tähän mennessä paras itseruskettava, jota olen käyttänyt ja rusketus näyttää siltä kuin olisin ollut viikon jossain lämpimässä eli tosi luonnolliselta. Vaikka ei ole edullisimmasta päästä, on tosiaankin hintansa väärti.”

“Olen kalpea ja usein petyn siihen, miltä itseruskettava näyttää ihollani. St. Tropezin Classic Mousse on kuitenkin ollut aivan paras mitä olen ikinä käyttänyt. Tosi helppo hieroa ihoon ja vaikka aluksi väri saattaa näyttää likaiselta, yhden pesun jälkeen siitä tulee ihan täydellinen. Yleensä pesen aineen pois kuusi tuntia levittämisen jälkeen, mutta joskus jopa nukun yön yli ennen pesua ja sekin toimii. Pienenä miinuksena se, että iho saattaa tuntua käytön jälkeen hieman tahmealta ja tuoksua myös, mutta kaiken kaikkiaan suosittelen vahvasti.”

“Pesin juuri voiteen pois, kun se oli ollut iholla 4 tuntia ja näytän ihanan päivettyneeltä. Jahkailin tämän ostamista hinnan takia, mutta on todellakin rahan arvoista tavaraa ja pullosta riittää toiseenkin käsittelykertaan. Ihoni oli ennen itseruskettavaa aika vaalea ja levityksen jälkeen ajattelin, että olisin halunnut syvemmän rusketuksen, mutta kosteusvoiteen levityksen jälkeen lopputulos oli minusta hyvä. Käytin vaahtoa hieman enemmän kuin ohjeissa oli ja suosittelen myös käyttämään levittämiseen hansikasta.”

“Minulla on ollut vuosia tekorusketus ja voin rehellisesti sanoa, että tämä on helpoin ja luonnollisimman lopputuloksen antava itseruskettava voide eikä sen kanssa mokaa helposti. Imeytyy ihoon tasaisesti ja antaa heti väriä. Vaikka vaahdossa on pieni itseruskettavalle ominainen haju, se ei missään nimessä ole pahimmasta päästä.”

“Huippua, että on vegaanista! Tuoksu tekee vaahdon levittämisestä miellyttävän kokemuksen. Käytin levittämiseen St. Tropezin kinnasta ja sain rusketuksen ilman raitoja ja rantuja. Laitoin vaahdon yöksi ja aamulla heräsin ihanan luonnollisen rusketuksen kanssa ja olin tyytyväinen tulokseen myös suihkun jälkeen. Rusketus kesti hyvin 10 päivää, kunhan vain muisti käyttää kosteusvoidetta päivittäin ja taputella iho kuivaksi suihkun jälkeen.

“Aivan parasta! Olen kokeillut monia itseruskettavia halvoista kaikista kalleimpiin ja tämä on edelleen suosikkini. Luonnollisen näköinen rusketus, helppoa ja mukavaa levittää. Kuivuu myös nopeasti ja tuoksu ok. Ei tule oranssia lopputulosta. Käytän yleensä kahdesti (päivän välillä), jotta saan syvemmän rusketuksen.”

Vaikka Classic -itseruskettavan arviot ovat lähes kokonaan positiivisia, myös huonoja arvioita löytyy:

“Olen käyttänyt itseruskettavia vuosia enkä keksi tätä huonompaa vaahtoa. Sen koostumus on tosi vetelää, niin kuin ruskeaa vettä. Minulla on kalpea iho, joten laitoin 3 kerrosta ja jätin iholle 8 tunniksi – nyt olen hieman oranssi. Ainoastaan rystyset näyttävät ruskettuneilta. En haaskaisi rahojani tähän, on olemassa paljon halvempiakin ja toimivampiakin itseruskettavia.”

“Ihan ok, mutta kuivattaa. Saa aikaan pitkäkestoisen rusketuksen, mutta kosteusvoidetta piti käyttää joka päivä ja siitä huolimatta iho oli hellä eikä vartalovoide edes imeytynyt ihoon kunnolla. Yleensä ihoni ei kuivu itseruskettavista…”

Plussat

  • Jopa aloittelijan helppo levittää
  • Saa aikaan luonnollisen kevyen rusketuksen
  • Tuoksu on mieto ja miellyttävä verrattuna moniin muihin itseruskettaviin
  • Kun vaahdon levittää huolellisesti, saa tasaisen rusketuksen jopa polviin, kyynärpäihin ja rystysiin
  • St. Tropez on luotettava ja turvallinen merkki
  • Vegaaninen
  • Kuivuu nopeasti

Miinukset:

  • Yksittäiset käyttäjät eivät ole tyytyväisiä rusketuksen syvyyteen
  • Saattaa kuivattaa tai ärsyttää ihoa
  • Kaikki eivät pidä vaahdon koostumuksesta