Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

Medik8 3TR -retinol: Esittely ja kokemuksia

Ihon hyvinvoinnista kiinnostuneet etsivät jatkuvasti uusia tapoja pitää iho terveenä ja mahdollisuuksien mukaan myös hehkuvana ja nuorekkaana. Erityisesti retinoli on herättänyt paljon huomiota viime vuosina sen ihon uudistamiseen ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseen liittyvien ominaisuuksien vuoksi. Yksi markkinoiden johtavista brändeistä on Medik8, jonka retinoliseerumi Medik8 Retinol 3TR valikoitui vertailumme perusteella parhaaksi retinoliseerumiksi.

Medik8 3TR -retinoli on suunniteltu erityisesti käsittelemään ihon ikääntymisen merkkejä. Tuote sisältää vahvaa, mutta silti hellävaraista retinolia, joka on tunnettu kyvystään lisätä kollageenin tuotantoa ja stimuloida solujen uudistumista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Medik8 3TR -retinoli voi auttaa vähentämään hienoja juonteita, ryppyjä, pigmenttimuutoksia ja ihon epätasaisuutta.

Tässä artikkelissa esittelemme tarkemmin, minkälaisesta tuotteesta on kyse ja kerromme käyttäjien kokemuksia Medik8 retinol 3TR -seerumista. Seerumin ostamista suunnittelevalle löytyy artikkelin lopusta tärkeää tietoa liittyen Medik8 retinoliseerumien uudistumiseen.

Medik8 retinol 3TR -seerumin ominaisuudet

Medik8 3TR Retinol tehostaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia yön aikanai. Seerumi on tuoksuton ja nopeasti imeytyvä ja tarjoaa kosteutusta ja pehmeyttä iholle ilman, että ihohuokoset tukkeutuvat.

Tuotteen tehokkuutta lisää koostumukseen lisätty E-vitamiini, joka parantaa A-vitamiinin stabiiliutta ja on antioksidantti, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Time Release-teknologia varmistaa maksimaaliset hyödyt vähentämällä mahdollista A-vitamiinista johtuvaa ihoärsytystä.

Miten tämä tuote toimii ja miksi se on niin tehokas?

Retinoli, joka tunnetaan myös nimellä A-vitamiini, on yksi tehokkaimmista anti-aging-ainesosista ihonhoidossa. Iholla retinoli muuntuu retinoiinihapoksi, joka aktivoi ihosolut tuottamaan kollageenia ja muita proteiineja. Tämä lisää kollageenin määrää ihossa ja auttaa säilyttämään sen elinvoimaisena pidempään, tehden ihosta kiinteän ja nuorekkaan näköisen. A-vitamiini myös tehostaa ihosolujen uusiutumissykliä ja estää liiallisen melaniinin muodostumista, pitäen ihon tasaisena ja sileänä.

Medik8 3TR Retinolissa käytetty Time Release-teknologia vapauttaa retinolia tasaisesti ihon käyttöön koko yön ajan, mikä vähentää todennäköisyyttä retinolille tyypilliseen ihoärsytykseen. 

Tärkeimmät vaikuttavat ainesosat Medik8 3TR Retinolissa:

  • Retinoli: Puhdas A-vitamiini, joka auttaa lisäämään kollageenin määrää ihossa ja tehostaa sen luonnollista uusiutumissykliä, jolloin iho näyttää tasaisemmalta ja nuorekkaammalta.
  • E-vitamiini: Öljyliukoinen antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja samalla parantaen A-vitamiinin stabiilisuutta ja mahdollistaen sen optimaalisen toiminnan iholla.

Kokemuksia Medik8 retinol 3TR -seerumista

“Olen käyttänyt Medik8 retinol -seerumeita nyt vuoden ajan ja ihossani on tapahtunut iso muutos. Minulla oli syviä juonteita alahuuleni alla, nyt ne ovat enää hentoja. Iho näyttää muutenkin paremmalta kuin ikinä. Olen 58 vuotias ja hämmästyn jatkuvasti, kun ihmiset sanovat että näytän nuoremmalta. Ystäväni ovat myös alkaneet käyttää ja näkevät jo tuloksia.”

“Tekee kaiken, minkä lupaa. Vähentää juonteita, tekee ihosta joustavamman ja tasaisemman värisen ainakin minulla (olen 37v.). Suosittelen!”

“Kosmetologi suositteli käyttämään tätä, kun minulla puhkesi akne selkään. Olen nyt käyttänyt tätä pari kertaa viikossa ehkäisemään näppyjen syntymistä ja näyttää toimivan.”

“Aivan ihana seerumi. Imeytyy todella nopeasti eikä tunnu öljyiseltä. Olen käyttänyt seerumia öisin ja iho tuntuu ihanalta ja pehmeältä aamuisin.”

Asiakaspalautteiden perusteella Medik8 Retinol -tuotteesta saatu palaute on pääosin hyvin positiivista. Useat asiakkaat ovat huomanneet positiivisia vaikutuksia ihossaan, kuten ihon sävyn tasoittumista ja epäpuhtauksien vähenemistä. Koostumukseltaan tuotetta kuvataan kasvoöljyn kaltaiseksi, ja se levittyy hyvin iholle jättäen sen pehmeäksi. Monet asiakkaat eivät ole havainneet ihoärsytystä käyttäessään tuotetta ja kokevat sen riittoisaksi, vaikka pullo onkin pieni.

Positiiviset kommentit korostavat tuotteen tehokkuutta juonteiden siloittamisessa, ihon uudistamisessa, mustapäiden ja näppyjen häviämisessä sekä ihon tasaisuuden ja kimmoisuuden parantumisessa. Jotkut asiakkaat kokevat finnien vähentyneen ja ihohuokosten pienentyneen käytön myötä. Tuotetta suositellaan erityisesti aikuiselle iholle, ja sen on todettu sopivan hyvin yhteen muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.

Toisaalta kuten retinolituotteen kohdalla on odotettavissakin, kaikkien käyttäjien iho ei siedä tuotetta. Muutamat käyttäjät ovat kokeneet ihon reagoivan tuotteeseen epämiellyttävällä tavalla, kuten laajentuneiden ihohuokosten ja ärsytyksen muodossa. Nämä asiakkaat ovat lopettaneet tuotteen käytön ja huomanneet ihon rauhoittuvan ja palaavan normaaliksi.

Kokonaisuutena Medik8 Retinol -tuotetta arvioidaan positiivisesti sen tehokkuuden, riittoisuuden ja koostumuksen ansiosta. On tärkeää huomioida, että retinol-tuotteiden käytössä yksilölliset erot voivat vaikuttaa tuloksiin, ja on suositeltavaa totuttaa iho hiljalleen retinoliin käyttämällä aluksi mietoa tuotetta vain kerran tai pari viikossa. Medik8 -sarjasta löytyy kolmen vahvuista retinolia (3TR, 6TR ja 10TR), joista suosittelemme valitsemaan aluksi käyttöön miedoimman 3TR:n ja siirtymään hiljalleen voimakkaampiin 6TR ja 10TR -versiohin.

Medik8 Intelligent Retinol -sarja

Perinteisten Retinol -sarjan tuotteiden lisäksi Medik8 on lanseerannut myös Intelligent Retinol -tuotesarjan, joka sisältää kaikki kolme alkuperäistä Retinol TR-seerumia (3TR, 6TR ja 10 TR) voimakkaampana versiona ja joka hiljalleen korvaa alkuperäisen sarjan. Nämä seerumit on tehostettu kosteuttavalla skvalaanilla ja retinolin imeytymistä tehostavalla klimbatsolilla.

Medik8 retinol – paras retinoliseerumi

Kuten aiemmin mainittiin, Medik8 -retinoli valikoitui parhaaksi retinoliseerumiksi kattavassa vertailussamme, jonka voi lukea kokonaisuudessaan täältä: 6 parasta retinoliseerumia eri ihotyypeille.