Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

Kokemuksia Clarins Body Fit -selluliittivoiteesta

Selluliitti on hyvin tavallinen ja harmiton vaiva. Vaikka sen muodostuminen on yleistä, eikä sitä ole syytä peitellä tai hävetä, on täysin normaalia haluta vähentää sitä. Markkinoilla on monia tuotteita, joiden väitetään auttavan torjumaan sitä. Yksi näistä tuotteista on Clarins Body Fit -selluliittivoide, joka lupaa vähentää selluliittia ja kiinteyttää ihoa. Se sisältää useita aktiivisia ainesosia, kuten kasviuutteita ja kofeiinia, jotka väitetysti tehostavat verenkiertoa ja auttavat hajottamaan rasvasoluja. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin tähän tuotteeseen ja kerromme käyttäjien kokemuksista. Toimiiko selluliittivoide todella?

Clarins Body Fit -selluliittivoiteen koostumus ja ominaisuudet

Clarinsin selluliittivoide sisältää monia luonnollisia ainesosia, kuten kukonharjaa ja vesiminttua, jotka auttavat torjumaan kehon rasvan lisääntymistä. Lisäksi voiteen koostumus sisältää verenkiertoa parantavaa ja tulehdusta hillitsevää hevoskastanjaa sekä kiinteyttävää kvitteninlehtiuutetta. Yhdessä nämä ainesosat auttavat kiinteyttämään ihoa ja vähentämään selluliitin ulkonäköä.

Clarins Body Fit -voide tarjoaa myös miellyttävän viilentävän tunteen levittäessä sitä iholle. Tämä ominaisuus tekee siitä mukavan käyttää ja luo samalla raikkaan tunteen. Voiteen nopeasti imeytyvä koostumus ei jätä ihoa rasvaisen tai tahmean tuntuiseksi, mikä on käytön kannalta tärkeää.

Monet käyttäjät pitävät Clarins Body Fit -voidetta markkinoiden parhaana selluliittivoiteena, joka tarjoaa luotettavia tuloksia. Sen tehokkuus selluliitin vähentämisessä ja ihon kiinteyttämisessä on saanut paljon kiitosta. Vaikka tuote saattaa olla hieman hintavampi kuin muut vaihtoehdot, sen tehokkuus ja laadukkaat ainesosat tekevät siitä harkitsemisen arvoisen valinnan niille, jotka haluavat saavuttaa sileämmän ja kiinteämmän ihon.

Kokemuksia Clarins -selluliittivoiteesta

Body Fit saa pääsääntöisesti pelkästään positiivista palautetta käyttäjiltä. Jotkut ovat jopa kokeneet muutoksia ihossaan jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, kun taas useimmat ovat havainneet näkyviä tuloksia vain viiden päivän säännöllisen käytön jälkeen.

“Järkytyin kun 35 vuotiaana aloin saada selluliittia reisiin vaikka sitä ei aiemmin ollut missään. Päätin satsata selluliittivoiteeseen ja kokeilla Clarins Body Fitiä, jota oli suositeltu monissa lehdissä ja nettikeskusteluissa. Olen nyt käyttänyt voidetta melkein kolme viikkoa päivittäin ja se tosiaankin toimii. Se on vähentänyt huomattavasti selluliittia ja voisin jopa sanoa että sitä ei enää juurikaan näy. Olen käyttänyt voidetta iltaisin ja noudattanut Clarinsin ohjeita. Tämä ei ole maksettu arvostelu, en saa tästä itse mitään, joten usko: Tätä kannattaa ostaa!”

“Ostin ison pullon Body Fit -voidetta sen jälkeen, kun olin testannut siitä saamaani näytettä. Viiden päivän jälkeen takareisien selluliitti rupesi katoamaan. Voiteen tuoksu on ihana ja se on helppo levittää. Olisinpa tiennyt tästä voiteesta jo vuosia sitten, kun aloin piilotella jalkojani. Tänä kesänä aion käyttää taas shortseja ilman, että nolostelen selluliittimöykkyjä. Jos eläissäsi ostat vain yhden tuotteen, tämä on se tuote… maagiset tulokset.”

“Täydellinen selluliittivoide, joka oikeasti tekee sen, minkä lupaa!”

Kuten edellä mainituista kommenteista käy ilmi, useat käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä tuotteen antamiin tuloksiin ja antaneet sille täydet viisi tähteä. He ovat huomanneet positiivisia muutoksia ihonsa kiinteydessä, sileydessä ja selluliitin vähentymisessä. Monet käyttäjät ovat maininneet hyviksi puoliksi myös voiteen miellyttävän tuoksun ja sen nopean imeytymisen ihoon. Jotkut käyttäjät ovat myös huomanneet, että voide auttaa vähentämään turvotusta ja parantamaan verenkiertoa.

Toisaalta kaikki käyttäjät eivät ole olleet tyytyväisiä voiteen tuloksiin. Heidän mielestään voide ei ole tuonut toivottua muutosta heidän ihoonsa eikä selluliittiin. Jotkut käyttäjät ovat myös pitäneet voiteen hintaa kalliina suhteessa sen kokoon. Vaikka monet pitävät voiteen tuoksusta, se on aika voimakas, mikä todennäköisesti estää hajusteyliherkkiä käyttämästä sitä.

Yleisesti ottaen käyttäjät kokevat Body Fit -voiteen tehokkaana ja miellyttävänä ihonhoitotuotteena, joka oikeasti auttaa vähentämään selluliitin näkyvyyttä. On kuitenkin huomattava, että vaikutukset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Clarins Body Fit – Paras nopeasti toimiva selluliittivoide

Selluliittivoide, joka toimii, vähentää selluliitin näkyvyyttä, kiinteyttää, kosteuttaa ja silottaa ihoa sekä on virkistävän tuntuista iholla ja tuoksuu hyvälle? Clarins Body Fit valikoitui syystä kattavan selluliittivoidevertailumme parhaaksi nopeasti toimivaksi selluliittivoiteeksi ja uskallamme suositella sitä lähes kaikille, jotka haluavat tasoittaa selluliitin aiheuttamaa epätasaista ihoa (Hajusteyliherkkien ja herkkäihoisten voi kuitenkin kannattaa testata voidetta ennen ostamista.). Mikäli kaipaat muitakin vaihtoehtoja, kaikki vertailumme parhaat selluliittivoiteet löytyvä täältä.