Wellea.fi (400 x 200 px) (1)

Brazilian Bum Bum Cream – kokemuksia

Sol de Janeiron Brazilian Bum Bum -voide on saavuttanut suoranaisen kulttisuosikin aseman selluliittivoiteiden käyttäjien keskuudessa ja se myös valikoitui syystä parhaaksi tuotteeksi, kun vertailimme selluliittivoiteita. Tässä artikkelissa kerrotaan käyttäjien kokemuksia Bum Bum -voiteesta sekä sen hyvistä ja huonoista puolista. Artikkelin lopusta löydät lisää tietoa voiteen koostumuksesta ja vaikuttavista ainesosista.

Käyttäjien kokemuksia Brazilian Bum Bum -voiteesta

“Olen kokeillut monia kiinteyttäviä voiteita, mutta palaan aina Bum Bumiin. Tuoksuu ihanalle, kosteuttaa hyvin eikä siitä jää iho rasvaiseksi.”

“Tämä voide on siinä mielessä erilaista kuin moni muu, että se oikeasti imeytyy syvälle ihoon eikä jää vain pinnalle. Iho pysyy koko päivän pehmeänä. Suosittelen!”

“Alkuperäinen Brazilian Bum Bum voide on parasta, mitä kaupoista saa. Erittäin kosteuttava, imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkkisen sileäksi. Ihana tuoksu kestää koko päivän ja olen saanut siitä monia kehuja. Hyvä idea myös lahjaksi.”

Tehoaa oikeasti myös selluiittiin ja ikääntymisen merkkeihin. Olen käyttänyt tätä jo vuosia, lopetin kuukaudeksi ja huomasin heti muutoksia ihossa. Ostin sitten taas uuden purkin ja jatkoin käyttämistä.”

“Tuoksu on aivan ihana, samoin se, miltä voide tuntuu. Minusta voide oikeasti saa ihoni näyttämään sileämmältä. Minulla on selluliittia eikä siitä noin vain pääse eroon, mutta Bum Bum saa ihon ainakin tuntumaan ja näyttämään pehmeältä.”

“Olen ihan koukussa! Huomaan todellakin eroa ihon tasaisuudessa ja kiinteydessä. Ihan paras!”

“Lempi vartalovoiteeni ikinä. Auttaa vähentämään selluliitin näkymistä, tuoksuu hyvälle ja kosteuttaa.”

“Tuoksu on paras ja tekee ihmeitä selluliitille.”

“Ostin tätä, koska luin niin monia hyviä arvioita. Sen ansiosta selluliittikohdat ovat selvästi parantuneet ja näyttävät sileämmiltä. 

“Brazilian Bum Bum toimii! Iso ero ihon kosteudessa ja reisien selluliitissa.”

“Pidän siitä, miten nopeasti voide imeytyy ja kosteuttaa ihoa. Tuoksu ei ole paras, mitä Sol de Janeirolla on, mutta koostumus on aivan ihana. Selluliitin suhteen en ole huomannut mitään eroa, mutta sen hävittämiseen varmaan tarvitaankin terveellinen ruokavalio ja treeniä.”

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Plussat

  • Todella kosteuttava
  • Miellyttävä koostumus
  • Saa ihon näyttämään sileämmältä
  • Saa ihon tuntumaan pehmeältä
  • Tuoksu on monien mieleen
  • Monet kokevat sen häivyttävän selluliitin näkymistä

Miinukset

  • Joillekin tuoksu on liian voimakas ja se saattaa tarttua vaatteisiin ja esimerkiksi huonekaluihin, mikäli voide ei ehdi imeytyä ennen vaatteiden laittamista.
  • Kaikki eivät ole tyytyväisiä voiteen tehoon selluliittia vastaan

Vertailumme paras selluliittivoide

Sol de Janeiron selluliittivoide on kerännyt kymmeniä tuhansia ylistäviä arvioita ympäri maailmaa – eikä syyttä. Tämä supertuote on saanut inspiraationsa brasilialaisesta bikinikulttuurista ja sen teho perustuu niin ikään Brasiliasta kotoisin oleviin ainesosiin, kuten guaranáan.

Guaraná on Amazonin sademetsistä löytyvä kasvi, joka sisältää kofeiinia jopa neljä kertaa enemmän kuin kahvi. Kofeiini stimuloi verenkiertoa, mikä on tutkitusti toimiva osatekijä selluliitin häivyttämisessä.

Kofeiinin lisäksi voiteessa on cupuaçu-voita ja kookosöljyä, jotka hellivät ja kosteuttavat koko vartalon ihoa. Cupuaçu-voi on brasialainen superhedelmä, joka on tunnettu voimakkaista kosteuttavista ominaisuuksistaan. Se auttaa ihoa säilyttämään kosteuden ja pehmeyden, jolloin iho tuntuu silkin sileältä ja hyvinvoivalta. Kookosöljy puolestaan ravitsee ja hoitaa ihoa syvältä, jättäen sen pehmeäksi ja joustavaksi. Kookosöljy voi tukkia ihohuokosia, joten emme suosittele voiteen käyttämistä kasvoilla tai dekolteella.

Sol de Janeiron selluliittivoiteen käyttäjät eivät pelkästään ylistä sen tehoaineita, vaan myös sen herkullista tuoksua. Voiteen pistaasiin, suolakaramelliin ja vaniljaan vivahtava tuoksu on saanut monet käyttäjät ihastumaan siihen. 

Voiteen levittäminen iholle suositellaan tehtäväksi pyörivin liikkein. Tämä levitystapa auttaa parantamaan verenkiertoa ja varmistaa, että voide imeytyy kunnolla ihoon. Monet käyttäjät ovat huomanneet, että voiteen säännöllinen käyttö on vähentänyt näkyvästi selluliitin ulkonäköä ja tehnyt ihosta kiinteämmän ja tasaisemman.

Sol de Janeiron selluliittivoiteen saamat arviot ja kokemukset ovat olleet erittäin myönteisiä. Käyttäjät ylistävät sen tehokkuutta selluliitin vähentämisessä ja sen kykyä kosteuttaa ja hoitaa ihoa samalla. Lisäksi voiteen miellyttävä tuoksu ja kauniin hohtava iho jättävät käyttäjilleen positiivisen kokemuksen.

Jos etsii tehokasta selluliittivoidetta, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa ja sen lisäksi tuoksuu hyvältä, Sol de Janeiron Brazilian Bum Bum -selluliittivoide voi olla oikea valinta. Se valikoitui selluliittivoiteiden vertailussamme parhaaksi voiteeksi.